Combina pentru recoltat porumb SIP model Tornado 40 / 80, de la 24 CP

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Caracteristicile tehnice:

DETALII TEHNICE
TORNADO-40TORNADO-80
Numar de randuri12
Productivitate (ha/h)0,40,8 – 0,9
Numar de turatii APP (rot/min)540540
Puterea tractor (CP)33 – 4550 – 80
Capacitate buncarului (m3)1,823
Înaltimea descarcarii (mm)24002700
Dimensiuni de gabarit (mm)
– latime25003000
– lungime40005500
– înaltime27502940
Greutate (kg)16103100

Combinele de tip TORNADO 40/80 sunt destinate pentru colectarea si depanusarea porumbului. Combina îmbina în sine urmatoarele functii: înlaturarea stiuletelui de la tulpina, maruntirea tulpinii, depanusarea stiuletilor, transportarea stiuletilor în buncar si descarcarea în remorca.
Caracteristici deosebite:

  1. Productivitate înalta
  2. Depanusare calitativa a stiuletelui
  3. Cheltuieli minime la recoltare si întretinere
  4. O buna manevrare
Seceratoarea
Seceratoarea de acest tip foarte eficienta înlatura porumbul de tulpina si fara deteriorare îl transporta în camera de înlaturare a panusilor. Seceratoarea Tornado 80 serveste pentru colectarea stiuletilor de pe doua rînduri concomitent. Înaltimea seceratoarii se regleaza hidraulic în dependenta de înaltimea porumbului.
Dispozitivul de depanusare
Forma specifica a axurilor de curatare permit curatarea rapida a stiuletelui, deoarece dispozitivul este alcatuit din doua tipuri de axuri: metalice si din cauciuc. Cele patru axuri instalate în partea stinga se folosesc pentru eliminarea frunzelor. Degetele din cauciuc sub forma de steluta amplasate deasupra axurilor transporteaza porumbul spre transportator..
Freza
Freza instalata dupa seceratoare, foarte eficienta marunteste ramasitele tulpinilor, frunzelor si le împrastie uniform pe sector. La Tornado 80 freza se regleaza în dependenta de înaltime.
Aparatoarea dispozitivului de depanusare
Permite foarte operativ de reglat calitatea de depanusare a stiuletilor, prin modificarea înaltimii axurilor.
Ventilatorul
Pe aparatoarea dispozitivului de depanusare se situeaza ventilatorul, care permite adaugator de curatat stiuletele, ce este efectiv înainte de toate în timpul colectarii porumbului pe timp uscat.
Transportatorul
Transportatorul cu ajutorul lamelor de cauciuc, instalate pe lantul de transportare, deplaseaza stiuletii depanusati în buncarul de colectare a stiuletilor.
 Sistemul hidraulic

Pentru dirijarea seceratoarei si a buncarului se pune în functiune sistema hidraulica a tractorului. Cu ajutorul mînerului din imagine se transmite conducerea între buncar si seceratoare, iar tractorul trebuie sa fie echipat cu un singur cuplaj rapid.

Buncarul

Cu ajutorul sistemei hidraulice este posibila descarcarea buncarului pana la 2,7 metri.

VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE