Grapa cu discuri grea pentru livezi MOLDAGROTEHNICA model BDST25, 70-90 CP

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Grapa cu discuri grele pentru livezi, BDST 2.5, este destinata pentru afînarea adînca si distrugera buruienelor între rîndurile de livezi, precum si prelucrarea solului în cîmp deschis dupa recoltarea diferitor tipuri de culturi.
Constructie si principiu de functionare. 
În pozitie de transport BDST 2.5 se utilizeaza ca agregat purtat (Fig. 1) (în scopul comoditatii la transportare), iar în pozitie de lucru se utilizeaza ca agregat tractat (Fig. 2). Trecerea de la o pozitie la alta se face foarte rapidsi simplu fiind necesara forta manula a unei singure persoane.

Constructiv grapa este formata din 4 baterii cu discuri amplaste sub forma literei V. Discurile la bateriile din fata au forma zimtata (1) – aceasta forma a discului are ca destinatie faramitarea resturilor vegetale si amestecarea eficienta cu stratul superficial a solului. Discurile batereilor din spate au forma neteda (2) – aceasta forma a discului are ca destinatie crearea unei adîncimi de lucru uniforme fara a lasa portiuni neprelucrate.

Reglaje principale:

  • Unghiul de atac. Unghiul de atac poate fi reglat pîna la 300 cu ajutorul cilindrului hidraulic (3), pentru fixarea bateriilor la un unghi corespunzator, pe teava (4) exista 5 orificii, patru orificii servesc pentru instalarea unghiului corespunzator în pozitia de lucru iar unul pentru fixarea bateriilor în pozitia de transport la unghiul 00. Prin modificarea unghiului de atac se modifica adîncimea de lucru care poate ajunge maxim pana la 18 cm.
  • Iesire laterala de la axa tractorului. La prelucrarea între rînduri la livada, este posibila reglarea agregatului în asa mod ca sa se execute prelucrarea cît mai aproape de tulpinile pomilor, modificînd iesirea laterala a agregatului de la axa tractorului atît în stînga cît si în dreapta la o distanta de pîna la 2,5 m. Acest reglaj se face prin schimbarea pozitiei în dreapta s-au în stînga a tevii de remorcare (5) pe sectorul cu gauri de fixare (6)

Avantaje:

  1. Unghi mare de atac;
  2. Simplitate în întretinere.

Specificatii tehnice

Notare
BDST – 2,5
Latime de lucru (m)2,5
Productivitate (ha/h)1,5
Necesarul de putere (CP)70 – 90
Viteza de lucru (km/h)6 – 10
Viteza de transport (km/h)15
Adîncimea de lucru (cm)15 – 18
Unghiul maxim de atac (grade)0 – 30
Cantitatea de discuri (buc)20/1
Diametrul discului (mm)660/510
Sarcina asupra unui disc (kg)60
Dimensiuni de gabarit
În pozitie de lucru – LxBxH (m)4,56×3,1×0,9
In pozitie de transport – LxBxH (m)2,85×2,75×1,1
Masa (kg)1200
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE