Scarificator ACMA, model Drago, 5-7 ancore, cu dublu tavalug reglabil hidraulic

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Scarificatorul prevăzut cu ampatamente ale cuțitelor reglabile; sparge straturile comprimate ale solului, permite drenarea, oxigenarea terenului oferă o structură mai omogenă; Oferind o funcționare a vitezei care să permită economisirea combustibilului. Sistemul de acționare ACMA este prevăzut cu șurub de siguranță împotriva șocurilor. La cerere sunt disponibile: cu role de concasoare, explosori și aripi, kit de agățare aglomerate și pliere. Controlează adâncimea roților.

Dotari standard:

  • Cuplaj universal in 3 puncte cat a III-a cat si a IV-a
  • Prindere pe bride
  • Tavalug dublu cu dinti Ø180
  • Actionare hidraulica
  • Varf reversibil cu cuplaj rapid
  • Bulon de siguranta picioare de sprijin
  • Aripi de rupere
  • Dalta reversibila prevazuta cu cuplaj rapid
  • Esplozoare de 160 mm
  • Protectii antiuzura ancore

Intinzator manual (tendon reglabil)

Pentru tavalugul dublu hidraulic cu rol de pozitionare a ruloului fata de sol (vor fi reglati in permanenta paraleli cu solul) si un control al adancimi de lucru mult mai precisa impreuna cu spargerea bolovanilor

Dalta reversibila

Permite utilizarea aceasteia pe o suprafata si perioada mult mai mare deoarece se poate intoarce atunci cand unul din capete este uzat crescand astfel fiabilitatea. Modul de fixare al acesteia se face mult mai usor fata de cele existente pe piata deoarece sunt fixate cu suruburi si nu cu stifturi.

Spargator de brazda pe fiecare brat

Fiecare brat al scarificatorului/subsolierului este prevazut cu spargator de brazda pentru sol ce are rol de a micsora efortul si vibratia din timpul lucrului. Bratele scarificatorului/subsolierului mai sunt prevazute cu cutite laterale(explozoare) care au dublu rol, acela de a prelucra mai bine solul si pentru a taia radacinile intalnite in sol

Ancore fixate cu bride

Fiecare ancora a scarificatorului/subsolierului este fixata pe sasiu individual cu bride fapt ce permite reglarea acestora pe cadru. Ca sistem de protectie ancorele scarificatorului/subsolierului sunt fixate de suportul reglabil prin intermediul a doua suruburi unul de mentinere si culisare sic el de al doilea de forfecare cu rol de protectie in vederea evitarii unor obstacole foarte mari care ar duce la deformarea sau ruperea utilajului.

Cuple hidraulice cu robineti

Cuplele hidraulice sunt prevazute cu robineti in vederea facilitarii cuplarii si decuplarii acestora la stationare chiar daca tavalugul ramane suspendat (automat cuplele ar fi in presiune si nu ar putea fi demmontate/decuplate de la tractor)

Specificatii tehnice

Drago 250×5Drago 250×7Drago 300×7
Putere necesara (CP)130-160160-200
Nr. ancore577
Greutate (kg)9501290
Adancime de lucru (cm)656565
Latime de lucru (cm)250250300
Grosime ancore (mm)303030
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE